Velutstyrt | Lettkjørt | Anvendelig. Prøvekjør i dag!

Proace Verso Executive Shuttle 9-seter

Den byr på rikelig plass til 8 eller 9 personer og har praktiske løsninger for mennesker på farten. Gjennomtenkt utstyr, avanserte dieselmotorer og moderne teknologi gjør kjøreopplevelsen enda bedre, sikrere og uanstrengt.

Proace Verso Executive Shuttle 9-seter

549 900,-

Privatleie 5 878,-/mnd*

Startleie: 69 900,-
Privatleie er inkludert antirustbehandling, vinterhjul og metallic lakk.

Vinterhjul & 17" alufelg
Denne versjonen leveres med 17" maskinert alufelg med 5 eiker. Vinterhjul uten tillegg i prisen.

Sotede ruter
Mørke bakruter beskytter mor sollys og varme, og gir et mer ekslusivt preg.

Nøkkelfritt system

I stedet for den tradisjonelle bilnøkkelen, har dette systemet en sender som lar deg låse opp dørene ved å trekke i håndtaket og låse bilen ved å trykke på en knapp. Alt du trenger er å ha smartnøkkelen på deg.

Sikkerhet har høyeste prioritet

Proace Verso ble tildelt 5 stjerner etter sikkerhetstestene til Euro NCAP.

Kollisjonsputer
6 kollisjonsputer, 2 forran, 2 sidekollisjonsputer og 2 sidekollisjonsgardiner som også beskytter passasjerene bakover i kupeen.

Kollisjonsvern
med fotgjengergjennkjenning som benytter en millimeter-bølgeradar og et kamera for å "se" kjøretøy og fotgjengere langs veien for å forhindre kollisjoner.

Filskift varsling
advarer føreren dersom bilen endrer kurs og er i ferd med å komme over i feil kjørefelt.

Blindsonemonitor
Du får bedre oversikt og manøvrerer sikrere når du skal skifte kjørefil takket være blindsonemonitoren.

Automatiske fjernlys
er utviklet for å gi best mulig sikt ved kjøring i mørket. Teknologien skifter automatisk mellom fjern- og nærlys og øker sikkerheten når lysforholdene er krevende.

Tretthetsvarsling
Denne teknologien starter en lyd- og lysvarsel om det oppdager at bilen ikke har stanset på to timer i  hastigheter over 65km/t. Systemet overvåker også bilens posisjon i veibanen og gir ytterligere varsler til føreren om å ta pause om kjøringen virker utrygg.

Adaprive Radar Cruise Controll med autobrems
Sørger for at bilen holder jevn hastighet som du stiller inn og samtidig holdes en sikker avstand til bilen som kjører foran.

 

Oppdag Proace Verso

En konfortabel bil utstyrt for et enklere liv. Bilen har rikelig plass og praktiske løsninger som passer aktive mennesker.

*Veil.pris lev. Nordvik inkl. frakt lev.og reg.omk. Årsavgift kommer i tillegg. Privatleie eks. Startleie 69 900,- Etableringsgebyr 5 490 Totalt 286 998,-. 3 års bindingstid, kjørelengde 30 000 km. Årsavgift kommer i tillegg. Fastrente 4,55%. Renten er subsidiert i 3 år for deretter å bli justert til normal salgsrente. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: Proace Verso fra 0,52 l/mil, fra 137 g/km, fra 34,7 mg/km. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil. Gjelder t.o.m 31.03.2019