Nordvik

Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Brønnøysund, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland, Steinkjer og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Bjerka, Brønnøysund, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Fauske, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland, Steinkjer, Svolvær og Ulvsvåg.

 

Helt siden Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Nordvik ønsker å framstå.

Vi jobber etter våre grunnleggende verdier; respekt for mennesker og kontinuerlig forbedring. Vi ønsker å være størst på gode kundeopplevelser - kundens smil er vår belønning.

Vi er i over 170 dyktige medarbeidere hos Nordvik, og til enhver tid mellom 7 og 10 lærlinger i organisasjonen. Siden firmaet ble opprettet i 1960 er det satset bevisst på yrkesopplæring. Nordvik AS jobber daglig med å bygge en bedrifts kultur, basert på holdninger, verdier og gjensidig respekt til medarbeidere, kunder og samfunnet rundt.

Nordvik AS jobber kontinuerlig med å skape et inkluderende arbeid for alle som jobber i våre team. Vi ser at systematisk og langsiktig individuell tilrettelegging gjennom teamarbeid er en suksessfaktor for å ha markedets mest fornøyde livstidskunder.

Nordvik omsetter årlig for omtrent 850 mill. kr. eksklusive avgifter og selger i underkant av 2500 nye og brukte biler årlig.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde livstidskunder og de mest motiverte og kvalifiserte medarbeiderne.

Nordvik ble Årets Bilforhandler i Norge!

Bladet Motorbransjen har kåret Nordvik til Årets Bilforhandler i Norge i 2005. Det er første gang en Toyota-forhandler får denne utmerkelsen.

For 5. året på rad har Bladet Motorbransjen kåret ÅRETS BILFORHANDLER.

I år gikk for første gang en Toyota-forhandler av med seieren -
NORDVIK er Årets Bilforhandler i 2005.

Motorbransjen er imponert over arbeidet til Nordvik-gruppen og har følgende å si om vinneren:

Nordvik er valgt til Årets Bilforhandler fordi;

"Forhandleren fokuserer på mennesket i bedriften og fører en god personalpolitikk.  Videre konsentrerer forhandleren seg om lokale aktiviteter og salg i eget fylke".

Ingen hadde hørt om Toyota - Vi har solgt Toyota i 50 år!

Den aller første Toyota Crownen var på gjestevisitt i Norge ettersommeren i 1963. Den danske Skoda-importøren Erla hadde innledet et samarbeidet med totalt ukjente Toyota Motor Corporation i Japan. Nå ville de ha den norske Skodaimportøren med på laget, som sin underleverandør i Norge. F. E. Dahl & Co A/S hadde gjort det ganske brukbart med Skoda de siste årene, etter at de hadde forsøkt seg på mange forskjellige bilmerker. Men etter at bilsalget i Norge ble frigitt tre år tidligere var ikke Skoda helt det samme lenger. Nye ben å stå på var ofte på dagsordenen i det norske bilselskapet. F. E. Dahl sa ja til sin danske forbindelse. Fem biler ble bestilt samme høst og de ankom Oslo sent på året. Eventyret var i gang.